diumenge, 6 de febrer del 2011

Macarrons al Pomodoro

Una admiradora de l'Audrey Hepburn, com sóc jo, no es podia deixar de posar aquesta recepta: macarrons al Pomodoro (l'original és amb espaguetis).
Segons esmenta el seu fill, Sean Hepburn Ferrer en el llibre "Audrey Hepburn, An Elegant Spirit", el qual us recomano als fidels seguidors, explica que era la seva recepta preferida i que en menjava almenys un cop per setmana.
Així doncs, aquí us deixo amb la recepta desitjant que la proveu i, llavors, podeu fer la sobretaula mirant Breakfast at Tiffany's.

Macarrons al Pomodoro (de l’Audrey Hepburn)

Ingredients (per 3-4 persones):
-          Una ceba petita
-          2 dents d’all
-          2 pastanagues
-          1 tronc d’api
-          2 llaunes de tomàquets sencers pelats (cada llauna d’uns 300 g)
-          Un ramet d’alfàbrega fresca
-          300 g macarrons
-          80 g parmesà reggiano

Es pelen i es tallen a daus la ceba, l’all, les pastanagues i l’api i es posa en una olla amb un rajolí d’oli. Tot seguit, s’hi afegeixen els tomàquets, mig ramet d’alfàbrega (rentat i sencer) i un bon rajolí d’oli. Es coure a foc lent durant 45 minuts. Després, es para el foc i es deixa reposar 15 minuts.
Mentre està reposant es pot posar a bullir la pasta, és important que quedi al dente.
Servirem la pasta en un plat fondo, per sobre, hi posarem la salsa i una gran quantitat de parmesà ratllat. Per acabar, hi afegirem el mig ramet d’alfàbrefa que ens havia sobrat.

És un plat on la salsa és la protagonista i, de fet, més que pasta podríem dir-li sopa. Així doncs, mengeu-lo amb cullera.

A ella, li agradava la salsa en abundància i posar-s’hi molt parmesà.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada